sprøde-grøntsager-asiatisk-dressing


Ingredienser:
Grøntsager du har i i køleskabet
Her:
Glaskål
Bok choi
Forårsløg
Radiser
Vilde gulerødder
Kinaradisse
(Alternativt kan du også bruge fennikel, kinakål, squash, butternut mv.)

Dressing
4 lime
1 tsk. revet ingefær
1 fed hvidløg
1 chili
Lidt brun sukker
1 spsk. fish sauce
1 håndfuld koriander
Salt og peber

Fremgangsmåde:
Fintsnittede sprøde grøntsager i alle regnbuens farver og former tilsat en nem asiatisk limedressing er noget af det nemmeste og mest aromatiske, jeg kan komme på.

Snit, hvad du på køl
Bland dressing af limesaft, revet ingefær, finthakket hvidløg, chili, brun sukker, fish sauce, friskhakket koriander, salt og peber.
Bland det hele og lad det trække lidt på køl.
Server den gerne alene eller til kylling eller fisk.